Wednesday, December 31, 2014

2015



     Assalamualaikum, diam diam dah pun masuk tahun baru tapi tahun baru tahun ni sambut new year dekat tempat kerja ja. Macam tak percaya ja umur dah makin besar dan tak percaya nak kena jalani kehidupan harian tanpa si dia selepas dua tahun bersama,Huh meluatnya bila fikir pasal hidup sorang sorang walaupun masih ada kawam masih ada family tapi saya perlukan dia sebab dia saya cinta dan harap 2015 hati masih tabah nak tunggu si dia. Betul cakap orang "Bunga bukan sekuntum" tapi kita kena tahu kita takkan takdapat bunga yang sama macam kita pernah ada dulu. Azam tahun baru ingat nak berubah, harap allah buka pintu hati ni, nak rajin kerja macam dulu balik.