Thursday, April 17, 2014

ILoveYou

Hi semua. Assalamualaikum, 18.4.2014 jam 3.11pg still takboleh tidur, Rindu someone yang tak pernah rindukan amir. Setahun sebulan kami bersama, tapi kenapa sekarang dia nak layan macamni, macam dah bosan dengan amir. Entahla, dalam masa sebulan ni sekali tak bebaik lagi, semua asyik gaduh ja. Bila cuba nak bebaik, dia cakap benci amir, dia cakap semua orang meluat dengan amir, dia suruh amir belah dari hidup dia. Ahhhh mudahnya cakap, amir dah cinta mati dekat dia kenapa sekarang baru suruh amir buat semuatu. Cukupla, amir tak banyak masa nak hidup dengan dia lama pun. Ya allah, berikanla hambamu ini bahagia , tak sanggup macamni lama lama. Dia off handphone, taktau nak contact dia macammana. Aduhai , haritu dia kena ragut, amir melawat dia okay ja. Tapi layanan tu untuk amir sehari ja, lepas haritu bila ada orang yang lain dia, dia abaikan amir. Tinggal amir macam sampah ja. Hm betul apa dia pernah cakap, family dia tak suka amir jadi kenapa dia nak suka amir kan. Mungkin sebabtu dia suruh amir belah, cari alasan nak gaduh. Jauhkan diri dari amir. Padam semua nama amir dekat laman sosial awak, tukar gambar kita. Itu awak janji awak yang takkan buang, kalau buang tanda kita takkan ada apa apa, tapi kenapa pilihan awak sampai macamtu, hidup kita banyak dugaan. Sabarla, Betul jodoh dekat tangan allah,tapi kita boleh usaha jaga hubungan kita kan. Awak, kalau awak baca,awak kembalila dekat saya macam sediakala saya perlukan awak .terimala saya seadanya :'( dekat blog ni kita mula kenal, dekat sini saya cuba nak bagitau awak betapa penting nya awak dalam hidup saya, saya hidup tanpa hala tuju tanpa awak.  Assalamualaikum