Saturday, May 11, 2013

Hari Ibu?

Wah untungla kan bagi semua orang yang ada ibu tu, Amir ada mama tapi mama amir ada jauh dari amir hm kalau la mama amir dengan amir, amir nak peluk dia, nak sayang dia. nak cakap dekat dia yang amir sayang dia sangat sangat tapi allah lebih sayangkan dia , ambil dia pergi dari hidup amir dengan keluar lagi cepat, Hm

:'( menangis

Mabuk Cinta :*


Assalamualaikum, Selamat Pagi. Nak tahu tak,Baru baru nie amir keluar dengan sayang amir buat kali kedua , jyeahhh :* akhirnya jadi juga keluar dengan si dia, dah sebulan tak jumpa dia sampai suatu sangat menangis ja tengok gambar dia sebab tak dapat keluar disebabkan banyak dugaan. Tapi bila dah dapat keluar baru baru nie rasa macam nak lari peluk dia ja,kiss dia tapi tak buat la takut kena makan penampar pula nanti, :D
Serius , Amir sayang dia ja+ cinta dia ja taknak hilang dia, amir bahagia dengan dia sebab dia hargai amir yang tak seberapa nie tapi kan amir selalu buat dia marah dan mulakan pergaduhan  tapidia okay ja, kami gaduh teruk macam mana sekalipun tada sapa nak buat alasan untuk break. Sebabtu la amir tambah tambah sayang dekat dia :* thanks Nur Iliyana Binti Jamil.