Monday, August 19, 2013

Ehem :*





      Hi ! Dia cinta mati amir :* sumpah sayang dia sangat, hidup ka mati amir, gaduh ka apaa apa . amir akan kahwin dengan dia ja dan akan ada dengan dia sampai bila bila. takmau orang lain :D amin

KAMI :*


     Assalamualaikum, selamat malam. Hi semua, tengok kami happy ja selalu,HAHA mereka cousin cousin amir, diorang baik dengan amir dah macam family sendiri, diorang stay KL tapi bila balik KEDAH selalu ja kami jalan jalan + shopping bersama. thank abang zul+kak sha+abang pit <3

Saturday, July 20, 2013

Terima Kasih Cinta .



                   Bila kita dah suka seseorang tu, kita akan cuba jaga si dia sebaik mungkinkan macam kita jaga nyawa kita sendiri macam tu la amir dengan cinta hati amir sekarang. sampai bila dah depan mata ada perempuan cantik pun dah tak pandang sebab terlampau cintakan cinta hati amir. :* nak tahu tak sejak akhir-akhir nie kami asyik ja bergaduh tapi amir syukur sangat sebab bila kami bergaduh akan ada salah satu dari kami akan mengalah. akan cuba perbetulkan keadaan. Thanks cinta sebab sudi pertahan hubungan nie, saya janji takkan tinggalkan awak :*

Saturday, May 11, 2013

Hari Ibu?

Wah untungla kan bagi semua orang yang ada ibu tu, Amir ada mama tapi mama amir ada jauh dari amir hm kalau la mama amir dengan amir, amir nak peluk dia, nak sayang dia. nak cakap dekat dia yang amir sayang dia sangat sangat tapi allah lebih sayangkan dia , ambil dia pergi dari hidup amir dengan keluar lagi cepat, Hm

:'( menangis

Mabuk Cinta :*


Assalamualaikum, Selamat Pagi. Nak tahu tak,Baru baru nie amir keluar dengan sayang amir buat kali kedua , jyeahhh :* akhirnya jadi juga keluar dengan si dia, dah sebulan tak jumpa dia sampai suatu sangat menangis ja tengok gambar dia sebab tak dapat keluar disebabkan banyak dugaan. Tapi bila dah dapat keluar baru baru nie rasa macam nak lari peluk dia ja,kiss dia tapi tak buat la takut kena makan penampar pula nanti, :D
Serius , Amir sayang dia ja+ cinta dia ja taknak hilang dia, amir bahagia dengan dia sebab dia hargai amir yang tak seberapa nie tapi kan amir selalu buat dia marah dan mulakan pergaduhan  tapidia okay ja, kami gaduh teruk macam mana sekalipun tada sapa nak buat alasan untuk break. Sebabtu la amir tambah tambah sayang dekat dia :* thanks Nur Iliyana Binti Jamil.

Thursday, April 11, 2013

Cerita Dia :*



         Comel kan dia, Nama dia Nur Iliyana . Nak tahu dia bukan saja comel tapi baik sangat, Kan baik itu kan lebih penting dari comel. Amir sayang dia ja dan amir nak ada dia ja sampai bila bila, SETIA HUJUNG NYAWA la katakan :* . Haritu amir keluar dengan dia buat pertama kali, malu gila dah la amir pemalu tapi bahagia ja bila keluar dengan dia :D tapi sekarang bila nak keluar dengan dia ja banyak sangat halangan, amir malu sangat bila janji tapi tak dapat keluar harap lepas nie boleh keluar lain, nak ada selalu ada dengan dia, nak jaga dia, nak buat dia happy :* Amin

Wednesday, January 16, 2013

Amir Rozi



      Assalamualaikum , Selamat Pagi Semua. Auummmm aummmmmm :* nama saya Mohamad Amir Rabbani Bin Mohamad Rozi ,nama gelaran Amir,Chicharito, Bazan, umur amir 19tahun . tinggal dekat Kampung Sungai Limau Dalam Yan Kedah,masih bersekolah (tingkatan 6 semester2). Saya Budak Kampung ja yang tak tahu apa apa, Selamat berkenalan.