Monday, December 31, 2012

Kantoi :*

      Assalamualaikum, Selamat pagi cinta. 1.1.2013 bangun awal pula amir hari ni cari Siti Zulaiqha Arzami *RINDU. Thanks eeka berwick sebab buat amir teruja couple dengan dia,dah masuk bulan ketiga dengan dia. hope boleh hadapi segala dugaan lepas ni bersama si dia lagi dan terharu sangat bila dengan dia.nak tahu tak?walau kami gaduh teruk macam mana pun kami tetap akan berbaik macam biasa sebab akan ada salah seorang yang akan mengalah,Sepanjang hidup amir couple tak pernah bahagia macam ni,amir baik ja dengan family dia dengan mama dia siap boleh gosip-gosip lagi,Si dia cakap mama dia macam mak amir juga(TERHARU),amir suka sangat sangat tapi baru -baru ni amir tipu si dia masa anniversary kami yang kedua,amir keluar dengan kawan pergi sungai petani tapi amir tipu dia cakap pergi tumpang kawan sebab taknak bawa dia keluar padahal pergi sendiri kawan yang tumpang amir. Sampai ja amir dekat tempat tu ,minum minum tiba-tiba dia datang dekat tempat amir lepak tu naik motor dengan lesen apa pun tak ada,lagipun dah pukul 10 malam dengan datang nangis -nangis cakap kenapa amir tipu dia. Okay memang salah amir pun kan sebab tipu dia dan menyesal sangat tapi amir janji lepas nie cuba tak tipu dia lagi sebab amir nak dia ada dengan amir setiap saat.Thanks juga sebab dia buat amir terasa dihargai sangat sampai sanggup datang cari amir nak tengok amir tipu dia ke tak -,-

Sunday, December 2, 2012

Birthday Along ^_^


          Sambut birthday along dengan hazim & eeka , Aauuuuuummmmmm <3 best la,teruja rasa keluar dengan mereka, Along nie sorang yang jenis lawak,suka cakap bukan bukan.Tapi yang paling best masa keluar sambut birthday along nie,amir dapat bawa jantung hati amir(Eeka). Wow best dapat kenalkan eeka dengan cousin amir,Orang pertama dalam hidup amir yang amir couple bawa jumpa cousin+keluar sekali pula tu. Amir cinta mati dekat Eeka nie,harap dia tak tinggalkan amir. :D .