Monday, October 29, 2012

Siti Zulaiqha Arzami



  Assalamualaikum,Hi hari ni nak cerita pasal Eeka Berwick,Dulu bila lepak dengan kawan kawan selalu orang sebut nama dia cakap comel tapi tak pernah bermimpi pun nak dapatkan dia sebab tak setaraf doh,Now dia depan mata dan ada untuk amir. Wow sumpah terharu,nama sebenar dia Siti Zulaiqha Arzami dan baru umur 17 tahun.dia baik sangat + pandai jaga hati seseorang,serius beruntungla sapa yang kenal dengan dia.Amir sendiri pun terkaku kenal dia. ;) Wink Wink . Jangan rampas dia dari amir :D

Sunday, October 21, 2012

Smile :xD


         
      Selamat Petang , lalalala dia kawan baru amir,comel kan dia. Thanks ada untuk amir time amir perlukan seseorang.Teruja kenal dia dah la comel + baik + selalu buat amir terasa dihargai. ;)

SAD -,-




             Allah maha adil kan,mungkin hari nie hari mereka luka kan  hati amir tapi esok siapa tahu kan,betul cakap orang jodoh diaturkan allah tapi sekurang kurangnya kita merancang .Amir dah merancang nak hidup dengan someone yang bernama _ _ _ _ _ _ tapi dia abaikan amir dah sekarang dan kutuk amir macam macam termasuklah HIPOKRIT,sedih la juga 4 minggu tunggu dia tanpa jawapan dan dia abaikan macam tu ja. whewwww tuhan saja tahu apa rasa dalam hati nie . Tapi tapala amir berundur dari tunggu dia dan doakan dia happy bersama orang lain. hope dia boleh belajar dari kesilapan dan tak sakiti orang lain lagi selepas nie macam amir,Seseorang mampu berubah bila bila masa kan cuma masa ja kita tak tahu ^_^

Monday, October 15, 2012

Jantung -,-



  Assalamualaikum , Mereka Jantung Hati saya, walaupun sekarang hanya tinggal ayah tapi amir tak pernah lupa MAK amir yang lahirkan amir,jaga amir dan adik -adik sampai umur  amir 13 tahun. Terima Kasih Mak sebab jaga abang dan adik -adik kami sentiasa doakan mak,sumpah abang nangis kalau abang tengok gambar mak,sebab abang tak sempat nak jaga mak.Tapi abang janji akan jaga Ayah dan adik-adik sampai abang mati.Gambar nie amir terjumpa dalam lappy,gambar nie masa mak dengan ayah amir dekat tanah suci makkah.

Thursday, October 11, 2012

Syok Sendiri



           Assalamualaikum, Hi terasa malunya bila Syok Sendiri terasa diri nie macam malas malas ja nak jumpa awak lepas nie dan kalau boleh nak menjauh ja diri dari awak,Sampai hati awak abaikan saya,dulu saya tak reply text 2minit pun call tanya kenapa tapi sekarang awak dah lain selalu sibuk sampai tada masa untuk luangkan untuk saya.Saya suka awak yang dulu selalu text+call saya dan selalu cakap sayang dekat saya,terharu sangat saat tu.Tapi kenapa dengan awak yang sekarang,berubah dengan sekelip mata ataupun mungkin saya yang ada buat salah dengan awak tapi saya tak sedar (?) Saya perlukan awak setiap masa tapi kalau awak diam macam ni saya taktahu awak suka saya atau tak dekat saya lagi,Saya rasa dah tiba masa nya saya berhenti berharap dekat awak. mungkin kita tak ditakdirkan bersama kan kan o___o

Wednesday, October 10, 2012

Fobia Cinta -,-

       Assalamualaikum, Hari nie  nak update pasal FOBIA CINTA alahai malunya.Dulu masa amir tingkatan 3,amir pernah couple dengan seoarang perempuan nie nama dia Kyra (bukan nama sebenar) entahla macam mana amir boleh couple dengan dia tapi mungkin disebabkan di sekolah tu hanya dia yang comel dan ramai orang tergila gilakan dia termasuk la amir,entahla macam mana dia boleh suka amir,amir pun hairan disitu sedangkan ramai lagi yang hensem/macho. Lalalala setelah seminggu dengan si dia,amir setia dan setia tapi rupa rupanya dia curang belakang amir,tipu la kalau cakap tak sedih,amir siap menangis lagi.amir dapat tahu dia curang masa dia datang rumah amir jumpa family,amir ambil phone dia check mesej alahai check punya check tengok tengok ramai gila dia text lelaki lain dan bertulis sayang sayang,.(untunglakan bila comel boleh main mainkan orang) lepas tu amir hantar dia balik,lepas dari hantar dia balik amir tak pernah call dia langsung dan amir terus menyepi. Sampai sekarang bila couple amir susah nak percayakan perempuan terasa curiga setiap masa ,takut dipermainkan macam dulu dan amir FOBIA dengan CINTA. :'(

Fake Relay ^_^







Fake relay facebook,comel kan dia tapi jangan mimpi la amir nak ada crush macam nie.mana mampu kan,tapi thanks atikah setia dengan amir,terharu sangat.