Thursday, September 27, 2012

Please Love Me .


           
              Holla , haha. Teringin nak couple lagi,nak juga ada pujaan hati macam orang orang lain.Nak jaga hati orang,nak buat seseorang happy.Tapi ada ke orang yang nak amir yang tak berapa nak perfect dan bermasalah nie (?) jadi tanda tanya disitu kan.Bila hati suka orang,orang tak suka kita.tapi bila orang kita tak suka,orang tu suka kita pula.macam mana nih,amir perlukan cinta yang boleh faham amir,dimana awak CINTA.nak lamar orang ajak couple tak berani,kalau berani senang la kan ,boleh buat macam gambar dekat atas,tapi nie disebabkan tak berani terpaksa la duduk diam tunggu CINTA turun dari langit la agaknya kan. -,-

Black & White Party



                                        Put your hand up !   Put your hand up !   Put your hand up ! nie party Black & White baru baru nie rancak sial,Oppa Gangnam Style. Dan sekarang tengah tunggu Black & White Final Chapter mesti rancak kan

Si comel saya.


         
                 Hi,akhirnya setelah sekian lama teringin nak guna blackberry akhir berjaya juga beli dan lebih bermakna sebab beli dengan usaha sendiri bukan duit ayah okay.amir beli BB nie guna duit meniaga Al-quran.adalah la untung sikit sikit,simpan simpan cukup juga beli.

Hilang -,-



                Assalamualaikum setelah lama menghilang daripada update blog now sekarang amir kembali update selepas putus cinta buat berkali kali.sedih sangat bila cinta someone tu tapi orang tak boleh nak faham diri kita,saat kita selalu dengan dia,dia akan selalu ingat kita tapi bila kita sibuk sedikit dan tak dapat layan dia sekejap ja mesti kita dituduh curang kan.tapi kenapa,dia seolah olah tak hargai lansung kita kan,masa kita dengan dia selama nie,layan dia,dia tak pernah ingat semua tu,tapi bila sekejap tinggalkan dia sibuk la dia nak tinggal kita,hina hina kita dan mencari segala kesalahan kita untuk putus.sedih kan setiap kali couple benda yang sama berulang,sekarang stop dari couple tapi bukan gay ya.cuma tak mahu hidup seolah olah dipermain dan tidak dihargai.setiap manusia ada kesalahan kan,tak semua perfect so kita kena saling memahami.amir pun bukan yang terbaik untuk seseorang bila couple tapi amir cuba jadi yang terbaik untuk dia,tapi kalau dia tak faham amir,terpaksa la berpisah dan amir tak sanggup orang hina hina amir.sedih dengar -,-